Sivun alasivut:

Haemme asiantuntijalääkäreitä radiologian alalta

Potilasvakuutuskeskus (PVK) käsittelee kaikki terveyden- ja sairaanhoitoa koskevat potilasvahinkoilmoitukset Suomessa. PVK ratkaisee potilasvahinkoja koskevan lainsäädännön perusteella, onko kyseessä korvattava potilasvahinko, ja maksaa korvaukseen oikeutetulle lain mukaiset korvaukset. PVK toimii potilaiden ja hoitohenkilöstön turvana ja tuottaa potilasvahingoista tietoa terveydenhuollon ja vakuutusyhtiöiden toiminnan sekä potilasturvallisuustyön tueksi. Keskuksen jäseniä ovat kaikki potilasvakuutuksia myöntävät vakuutusyhtiöt Suomessa.

Järjestelmä on ollut lakisääteisenä vuodesta 1987 potilaiden ja hoitohenkilöstön turvana. Lue lisää verkkosivuiltamme www.pvk.fi

PVK:ssa on noin 250 sivutoimista asiantuntijalääkäriä, jotka antavat pyydettäessä yksittäisissä vahinkotapauksissa arvion siitä, onko hoidossa tapahtunut potilasvahinkolaissa tarkoitettu korvattava henkilövahinko.

Etsimme joukkoomme vahvistusta ja haemme

Asiantuntijalääkäreitä radiologian alalta.

Haemme erityisesti tuki- ja liikuntaelin- sekä toimenpideradiologian ja seulontamammografian taitajaa.

Mitä tarjoamme?

Asiantuntijalääkärinä tutkit vahinkotapaukset kirjallisen ja kuvantamisen aineiston perusteella ja annat lääketieteellisen arvion siitä, onko potilaan hoidossa saavutettu terveydenhuollon ammattihenkilöltä edellytetty ammatillisen osaamisen taso.

Asiakirjat ja kuvantamisaineisto tulevat käsittelyyn sähköisesti ja annat asiassa ohjeiden ja kysymysten perusteella kirjallisen lausunnon. Maksamme tapauksesta palkkion tapauksen vaativuuden ja asian arviointiin käytettävän ajan perusteella.

Asiantuntijalääkärinä toimiminen tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tutustua eri hoitolaitoksissa ja eri puolilla maata noudatettaviin hoitokäytäntöihin ja saada sitä kautta vaikutteita omaan kliiniseen työhön sekä tutkimukseen tai opetukseen.

Mitä odotamme?

Odotamme, että olet erikoislääkäri ja sinulla on vankka kokemus omalta erikoisalaltasi. Toivomme, että pystyt arvioimaan vähintään 1–3 tapausta kuukaudessa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antavat korvauspäällikkö Elina Muukkonen (puh. 050 383 9415 tai elina.muukkonen(at)vakuutuskeskus.fi) tai lakiasiainpäällikkö Saija Mäenpää (puh. 050 560 6254 tai saija.maenpaa(at)vakuutuskeskus.fi.

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse elina.muukkonen@vakuutuskeskus.fi pe 28.1.2021 mennessä.