Uuden ajan Potilasturvallisuuspäivät lokakuussa

Uutinen 4.5.2018

Miten potilasturvallisuus varmistetaan uudistuvassa sosiaali- ja terveydenhuollossa? Seitsemän keskeistä terveydenhuoltoalan toimijaa ovat yhdistäneet voimansa tämän kysymyksen äärellä ja järjestävät ensi syksynä Potilasturvallisuuspäivät.

Koulutustapahtumaan kutsutaan kaikki potilasturvallisuuden johtamiseen, kehittämiseen, tutkimukseen ja opetukseen osallistuvat henkilöt julkiselta ja yksityiseltä sote-sektorilta sekä oppilaitoksista ja yliopistoilta.

Helsingissä Marina Congress Centerissä 11.–12.10.2018 järjestettävän tapahtuman ohjelmassa on luvassa puheenvuoroja, keskustelua ja posteriesityksiä potilasturvallisuudesta uudistuvassa sosiaali- ja terveydenhuollossa.

Suomessa oli vuosina 2011–2015 käynnissä kansallinen THL:n koordinoima Potilasturvallisuutta taidolla -ohjelma. Tuolloin potilasturvallisuuskoulutusta määrätietoisesti kehitettiin ja järjestettiin valtakunnallisella tasolla.

”Viimeisimmät THL:n Potilasturvallisuuspäivät järjestettiin vuonna 2015, joten on hienoa, että työ jatkuu nyt suurten muutosten alla. Toivomme näkevämme koulutuspäivillä mahdollisimman laajasti alan ihmisiä”, Potilasvakuutuskeskuksen potilasturvallisuuslääkäri Maiju Welling kutsuu.

Ilmoittaudu mukaan

Tutustu tapahtuman tarkempaan ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan osoitteessa www.potilasturvallisuuspaivat.fi.

Tapahtuman järjestävät Lääkäriliitto, Sairaanhoitajaliitto, Farmasialiitto, Suomen Potilasturvallisuusyhdistys, Potilasvakuutuskeskus, Hoitotyön tutkimussäätiö ja Fioca Oy.

04.05.2018